Misha WongLeslocatie: Schieweg (Noord)
Lesdagen en -tijden:
 • Woensdag: 11.00-18.00

  Misha Wong (1996) (she/her) wist vanaf haar 14e dat een leven in muziek haar roeping was. Zich stortend op zang-, piano- en gitaarles begon ze tijdens de vooropleiding van het Conservatorium Amsterdam (DSOPM) op haar 16e met liedjes schrijven. Totaal geen idee van muziektheorie of harmonieleer schreef ze de meest vreemde dingen, maar het klonk precies zoals het moest klinken.

  Dicht bij je hart blijven is wat dan ook haar leidraad bleef door haar jaren op de Bachelor Zang/Songwriting/Bas op Codarts heen. Tot de frustratie van haar hoofdvakdocent bleef ze onconventionele, unieke en oprechte liedjes schrijven. Dat is waar zij in gelooft: blijf dichtbij je zelf – jij bent de reden dat je muziek maakt en je luisteraars zullen juist daarom van je houden. Na haar afstuderen (2018) begon ze met het traject “lesgeven in CVT” bij CVT geautoriseerde coach Inge Rambags. Hierdoor blijft ze up-to-date met de methode en krijgt steeds meer handvatten in het vak.

  Na het uitbrengen van haar eerste EP als soloartiest en een full length album op zak staat ze in de startblokken om de wereld te veroveren. Klaar om met een Miley Cyrus-like show de grote podia af te stormen met de missie om een Asian Queer vrouw aan de top van Nederland te krijgen en als boegbeeld te fungeren voor de nieuwe (en oude) generatie.

  SPECIALITEIT & LESINHOUD

  Misha’s lessen zijn volledig op maat. Iets dat past bij jóú – ze geeft je met liefde alle antwoorden, als je zelf de vragen stelt. Hou er dus rekening mee dat je hand niet wordt vastgehouden, maar spring in het diepe! Zij creëert een veilige sfeer voor je om dit spannende proces aan te gaan. Hoe vrijer je bent, hoe leuker het wordt.

  Misha geeft les met de methode CVT dat er vanuit gaat dat iedereen kan zingen. Bijna met een dokters benadering: jouw lijf kan doen waar het voor gemaakt is, denk aan je armen en benen gebruiken – en dus ook je stem.
  Leer een directe lijn te leggen van je hart naar je stem, werk aan je performance, aan het zijn van een artiest, branding, entrepreneurship, gehoortraining, liedjes schrijven, liedjes produceren, arrangeren, jezelf begeleiden, gewoon genieten van muziek, noem het maar op! Heb je een doel? Zij helpt je ernaartoe.

  MOTTO

  Go big or go home

  PLAYLIST

  In haar playlist vind je heel uitéénlopende dingen. Van Beyoncé, Ariana Grande, Doja Cat, Kendrick Lamar, Victoria Monét, Daniel Ceasar en Snoh Aalegra tot Little Dragon, Bon Iver, Rage against the Machine en Alt-J.

  VIDEO