Jessica HoogenboomLeslocatie: De Kroon, Schiemond 20-22 (West) en Weteringstraat (Kralingen).
Lesdagen en -tijden:
  • Maandag: 14.00-21.00u (Kralingen)
  • Donderdag: 13.00-19.30u (De Kroon, West)
  • Vrijdag: 14.00-19.30u (De Kroon, West)

In 2009 wordt Jessica (’89) uitgeroepen tot 3FM SeriousTalent en krijgt ze met de single “Misses Shy” airplay op het radiostation. Ze duikt de studio in om haar eerste EP onder de naam Jesse Maria op te nemen. De ‘Misses Shy EP’, te vinden op o.a. iTunes/Spotify, is een feit. Sindsdien is Jesse veel op het podium te vinden en verzorgt ze onder andere het voorprogramma voor Selah Sue in de uitverkochte zalen Tivoli en Melkweg.

In de zomer van 2012 wordt ze geselecteerd voor het TV-programma “De Beste Singer-Songwriter van Nederland” op NED3 van Giel Beelen. Hierin is ze te zien met haar single “Waiting On Time”, die sindsdien te verkrijgen is via iTunes en Spotify.

Tegenwoordig is ze actief als songwriter bij Talpa BMG Music en werkt ze als songwriter veel samen met en voor andere artiesten. Zo heeft ze o.a. de nummer 1-hit ‘You And Me’, die Nederland op het Eurovisie Songfestival 2012 heeft vertegenwoordigd, en gouden albums voor o.a. André Hazes Jr. op haar naam staan.

ZANG-, PIANO- EN SONGWRITING LES
Hiernaast is ze ook al jaren actief als zangdocente. In de zomer van 2011 studeert Jessica af aan het Codarts conservatorium van Rotterdam. Jong, oud, ervaren of beginner, iedereen is welkom in de lessen. Aan de hand van jouw wensen ga je aan de slag. Of het nu werken aan (ademhalings-)techniek, inleving of presenteren/performance is, alles om het optimale zangplezier eruit te halen.

Je kunt jezelf bij Jessica ook op de piano leren begeleiden bij het zingen; aan de hand van akkoorden leer je binnen een paar stappen al het begin van het piano spelen. Hierbij is het leren van het notenschrift niet van belang, maar behoort eventueel wel tot de mogelijkheden. Schrijf je zelf al je eigen liedjes? Werken aan het schrijven van je tekst en muziek is bij Jessica goed mogelijk.

LESINHOUD
“In de zanglessen doen we er alles aan om jouw stem zo vrij mogelijk te laten zijn van evt. belemmeringen, zodat je het optimale plezier aan zingen kunt beleven!”

MOTTO
“Je idolen imiteren is goed en leerzaam, maar daarna willen we jouw karakter, jouw geluid en jouw verhaal door kunnen horen klinken in je stem!”

FUN FACTS
“Hoewel ik een echte pop-muziekliefhebber ben, ben ik ook helemaal idolaat van country music, fan van soul en Etta James, kan ik helemaal losgaan op een rockband als Paramore en een moment later weer genieten van kleine singer/songwriter indie-liedjes… iets van een muziek-freak 🙂 .”

LinkedIn
Spotify
YouTube
Itunes