Agnes GoslingLeslocatie: Heemraadssingel (West)
Lesdagen en -tijden:
  • Dinsdag 10.00-14.00u
  • Woensdag 16.00-21.30u

Agnes geeft 20 juli t/m 25 augustus ZomerZanglessen op afspraak (boost pakket van 3x 60min privé zangles), meld je aan via het proefles formulier en geef daarbij aan in het opmerkingenveld dat je graag ZomerZangles wil volgen. Lees hier meer over het boost pakket: ZomerZanglessen 2024

Met roots in de pop en een conservatoriumopleiding in Braziliaans/ Jazz kun je Agnes met recht een ‘crossover’ zangeres noemen. Na haar Masterdiploma aan Codarts, komt in 2013 haar debuutalbum Cais uit waar ze vervolgens meteen een Edison nominatie mee in de wacht sleept. Ze treedt op op verschillende lokaties in Nederland waaronder Lantaren Venster, North Sea Jazz Club en vele anderen. Voor haar Conservatorium heeft Agnes jaren in een succesvolle coverband gespeeld waar ze ook veel mee in het buitenland mee tourde. Zowel het intieme akoestische als de 10.000 man publiek zijn beiden bekend terrein.

Tijdens haar opleiding zang aan het Conservatorium volgde Agnes ook een particuliere acteeropleiding in Amsterdam en speelt in kleinschalige (kinder)theater producties. Hiermee stond zij al op podia als Diligentia, het Circus Theater, het Oude Luxor e.a.

9 Maart 2018 is Agnes haar tweede album Caçador wereldwijd gereleased via het gerenomeerd jazz-label Challenge Records.

LESINHOUD
Als docent is Agnes sinds 2007 werkzaam als zangpedagoge bij verschillende muziekscholen in Nederland als ook als vaste invalkracht aan het Conservatorium in Rotterdam. In haar lessen zijn gezond stemgebruik en het op zoek gaan naar je eigen, natuurlijke klank (sound) een paar speerpunten. “Door mijn eigen zang-achtergrond in verschillende stijlen, voel ik mij ook in de les op mijn gemak met een breed repertoire en kan ik je, als je wilt, soms ook iets leren kennen wat je nog niet eerder was tegengekomen.”

SPECIALITEIT
Zowel voor beginners, maar ook voor zangers en zangeressen die al jaren zingen en misschien sinds een tijdje ineens tegen een stem-beperking aan lopen, waar het even niet meer ‘zo lekker voelt’, of die hun zang gewoon naar een hoger niveau willen tillen.

PLAYLIST
Elis Regina, Ella Fitzgerald, Björk, Portishead, James Blake, Sia, Eska, Joni Mitchell, Rufus Wainwright, Eva Cassidy, Milton Nascimento, Frank Sinatra, Stevie Wonder, Fleetwood Mac

Website
YouTube
SoundCloud
Spotify
ITunes