Sophia SchutteLeslocatie: Abraham Kuyperlaan (Blijdorp)
Lesdagen en -tijden:
  • Woensdag: 13.00-19.00

Sophia geeft 8 juli t/m 25 augustus ZomerZanglessen (boost pakket van 3x 60min privé zangles), meld je aan via het proefles formulier en geef daarbij aan in het opmerkingenveld dat je graag ZomerZangles wil volgen. Lees hier meer over het boost pakket: ZomerZanglessen 2024.

Op een koord dansend tussen de grenzen van pop en r&b baant de Rotterdamse zangeres (afgestudeerd aan Codarts conservatorium in Rotterdam), songwriter en producer haar weg naar succes. Hoewel Sophia haar muziek in eigen beheer uitbrengt, wordt haar muziek internationaal al opgepikt. ‘Een neo-soul-inspanning die alles aanpakt, van liefdesverdriet tot verlating’ – Aldus Paper magazine over Sophia’s debuut album.
Na veel nieuwe muziek te hebben geschreven en geproduceerd in Berlijn is ze klaar om de wereld stormenderhand te veroveren met haar nieuwe geluid in 2024. Geïnspireerd door artiesten als James Blake, Raye en Yebba Sophia heeft ze een baszwaar, dansbaar project gecreëerd vol soepele r&b zang en eerlijke teksten. In de tussentijd zal Sophia ook liedjes blijven schrijven voor andere artiesten en speelfilms maken, zoals haar samenwerking met Lucidbeatz.

MOTTO
Als het maar goed voelt 🙂

SPECIALITEIT en LESINHOUD
Sophie is gecertificeerd CVT docente (Complete Vocal Technique) en gebruikt de CVT zangtechniek als basis voor de lessen, R&B is stijl specialisme, songwriting en studiozang komt ook aan bod indien gewenst.
“De lessen bij mij zijn persoonlijk en op maat. De wens van de leerling staat centraal. We kijken naar je doelen en werken daar naar toe met een gezonde technische onderbouwing. We kunnen ook sparren over inhoud, creativiteit en artisticiteit, maar de stem staat centraal.”

OP MIJN SPOTIFY PLAYLIST
Destiny’s child, Raye, Rosalia, James Blake, Yebba, Snoh Aalegra, Victoria Monet, Lucky Daye en Hiatus Kayote

VIDEO

Instagram
Spotify