Zangles voor iedereen

Wij geloven dat elke leerling met de juiste persoonlijke coaching beter kan leren zingen. Elke leerling komt bij ons binnen met andere problemen en vragen en daar gaan we mee aan de slag. De verschillende zangcoaches werken met de zangmethodieken van EVT (Estill Voice Training System), CVT (Complete Vocal Technique) en Speech Level Singing. Verder kunnen de zangcoaches je helpen bij het schrijven van je eigen liedjes en bijvoorbeeld het voorbereiden op een optreden of auditie.
Tijdens ‘On Stage’ krijg je de mogelijkheid om podium ervaring op te doen!

Wat doen wij?

Bij ZanglesRotterdam krijg je zangles van gediplomeerde en ervaren zangcoaches die zelf met beide benen in de Nederlandse én internationale muziekindustrie staan om je álles te leren op het gebied van zingen. Gebruik de lessen bijvoorbeeld om aan je zangtechniek te werken en jouw eigen sound te ontwikkelen, je eigen liedjes te schrijven, of pianoles in combinatie met zangles te volgen om jezelf te leren begeleiden tijdens het zingen. Ook o.a. de Lax Vox methode, stemverzorging, podiumpresentatie en auditievoorbereiding komt aan bod bij ZanglesRotterdam.

Goed om te weten:

 • Er zijn 4 cursusblokken per cursusjaar (sept – juli)
 • Per cursusblok volg je 10 lessen bij wekelijks les
 • Per cursusblok volg je 5 lessen bij om de week les
 • Starten met zangles kan elk cursusblok, je kunt tot halverwege het blok instromen

 

Zangles en Corona

We doen er bij ZanglesRotterdam alles aan om de zanglessen zo veilig mogelijk te laten verlopen en om eventuele verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Je kunt meer lezen over zangles en Corona op onze informatie pagina: die vind je hier.

Wat ZanglesRotterdam uniek maakt is dat je een persoonlijke zangcoach kunt kiezen die hélemaal bij jou past. We hebben gediplomeerde en ervaren zangcoaches met allemaal hun eigen specialiteit; popmuziek, jazz, soul, musical, rock, songwriting en pianoles om jezelf te leren begeleiden tijdens het zingen.

Dé specialist in privé zangles en persoonlijke coaching!

Dé specialist in privé zangles en persoonlijke coaching!

Sinds 2009 zijn we dé specialist in privé zangles en persoonlijke coaching in Rotterdam. Jaarlijks worden tientallen leerlingen aangetrokken door onze kernkwaliteit: persoonlijke aandacht voor je vocale instrument.

Tien gevallen waarin ZR een uitkomst voor je kan zijn:

 • Je zou graag zangtechniek willen leren om beter te leren zingen.
 • Je hebt last van podiumvrees of spanning wanneer je voor publiek zingt en wil hier graag vanaf.
 • Je zou graag persoonlijke hulp willen van een zangcoach bij de voorbereiding op audities of toelating voor het conservatorium of andere muziekopleiding.
 • Je wil ontdekken wat jouw sound en unieke geluid is.
 • Je wil graag liedjes (leren) schrijven en persoonlijke hulp bij je songwriting avontuur.
 • Je zingt altijd graag samen met een vriend of vriendin en zou samen zangles willen volgen.
 • Zangles lijkt je te gek maar je wil wel graag de vrijheid hebben om je eigen repertoire en liedjes te kiezen.
 • Je wil graag zangles op een locatie vlakbij huis.
 • Je zou jezelf graag willen leren begeleiden op piano tijdens het zingen.
 • Je bent op zoek naar een korte cursus van 5 of 10 lessen van een persoonlijke zangcoach.

Lespakketten:

BASIS lespakket

BASIS lespakket

Wil je graag alleen een korte zangcursus zonder extra’s? Kies dan het Basis-lespakket waarbij je kunt inschrijven voor één cursusblok.

EXTRA lespakket

EXTRA lespakket

Wil je graag een wat langere periode les zodat je ook eventueel kunt voorbereiden op en meedoen met On Stage? Kies dan het voordelige Extra-lespakket.

ALL - IN lespakket

ALL - IN lespakket

Wil je graag een heel cursusjaar zangles volgen, meedoen met On Stage een voorrang krijgen bij workshops? Kies dan voor het All-in lespakket met korting op het lestarief.

Onze leerlingen

De meeste leerlingen die zich aanmelden vinden het best spannend om een proefles te volgen. Soms is dit de reden dat het wel jaren duurt voordat iemand begint met zangles. Zonde! De reacties die de leerlingen achteraf vaak gaven was ‘Had ik dit nou maar eerder gedaan!’. Onze zangcoaches kunnen je op je gemak stellen en geven van te voren duidelijk aan wat je kunt verwachten van de proefles. Ook komt iedereen met andere doelstellingen naar de zangles en worden de lessen hierop aangepast. De lessen zijn voor ieder niveau van beginnend tot gevorderd.
Lees hier meer over de ervaringen van leerlingen of bekijk de reacties op Facebook.

Enthousiast ZR team

Het eerste jaar werd ZanglesRotterdam gerund door oprichter en zangcoach Esther Mooijman, maar door de groei kwamen er al gauw meer zangcoaches bij.

Inmiddels bestaat het team uit tien deskundige zangcoaches met allemaal hun eigen specialiteit, kennisgebied en ervaring in de Nederlandse én internationale muziekindustrie.

Meer weten over ons super enthousiaste team en onze locaties in Rotterdam? Neem een kijkje op de pagina van de zangcoaches.