Welkom op onze informatie pagina over zangles en het Corona virus

Laatste update 24 juni 2021

Gedurende cursusblok 4 (10 mei t/m 18 juli) zijn een aantal zangcoaches weer overgegaan op fysieke lessen. Zangcoaches Lucia Kiel en Kas Driessen geven op dit moment de meeste fysieke/live proeflessen.

ZomerZanglessen 2021

We zijn inmiddels bijna aan het einde gekomen van het cursusjaar 2020/2021. Wil je graag gedurende de zomerperiode zangles volgen en kun je niet wachten tot we in september met het nieuwe cursusjaar starten? Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor de ZomerZanglessen. Dit is een kort lespakket van 4 privé zanglessen van 40 minuten voor een aantrekkelijke zomerprijs; €99 excl. btw. De lessen worden om de vakanties heen gepland. De ZomerZanglessen zijn mogelijk bij de volgende zangcoaches:

  • Kas (Rdam West) – hele zomerperiode 19 juli t/m 29 augustus
  • Shirley (Rdam Zuid) – hele zomerperiode 19 juli t/m 29 augustus
  • Oumnia (Rdam Kralingen en West) – hele zomerperiode tot aan 23 augustus
  • Lucia (Rdam Blijdorp) – 19 t/m 31 juli
  • Julia (Rdam Noord) – 19 t/m 31 juli
  • Maria (Rdam Centrum) – 9 t/m 30 augustus

Meld je aan voor de ZomerZanglessen via het proefles formulier op de website, of stuur even een mail met je contactgegevens naar info@zanglesrotterdam.nl

Online een proefles volgen nog steeds mogelijk

Mocht je vanwege je eigen gezondheid liever nog even wachten met live zangles en wil je graag online les volgen dan is het mogelijk online een proefles te volgen van 40 minuten bij zangcoach Julia. Deze kun je boeken via het proefles formulier op onze website.

We hebben inmiddels de ervaring dat online zangles volgen via Zoom of Skype een zeer goed werkend alternatief is voor de fysieke zanglessen. Schroom niet om meer informatie op te vragen via de mail of om een proefles te boeken.

Houd deze pagina in de gaten voor updates rondom de fysieke/live zanglessen.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Groet,

Team ZanglesRotterdam