Ntjam RosieLeslocatie: Aegidiusstraat (Kralingen)
Lesdagen en -tijden:
  • Maandag: 10.00-17.00
  • Dinsdag: 10.00-17.00

Ntjam Rosie (1983) is een in Kameroen geboren cross-over zangeres en liedjesschrijver.

De stijlen die ze mengt zijn Soul, Pop, World en Jazz.

Ze studeerde in 2009 af met een Bachelor in Latin Zang en een Minor in Lesgeven.

Datzelfde jaar won zij de Rotterdamse “Music Matters Award” en de “MCN World Up! Award”. Deze stimuleringsprijzen maakten het voor haar mogelijk om een eigen platenlabel (Gentle Daze Records) op te richten waardoor ze haar eigen muziek in eigen beheer kon uitbrengen.

Inmiddels heeft Ntjam Rosie vijf studio albums uitgebracht. Los daarvan heeft ze een aantal mooie samenwerkingen gedaan met o.a. het Artvark Saxophone Quartet. Samen maakten ze de theatervoorstelling “Homelands” waar ook een Live-cd van is uitgebracht.

Ntjam Rosie staat regelmatig op de buhne, ook in het buitenland (o.a. China, Turkije, Suriname, Estland, Zuid-Afrika, Thailand, Korea, Hong-Kong, Frankrijk, België, Azerbeidzjan, Qatar). In Nederland heeft ze twee keer op het prestigieuze North Sea Jazz Festival mogen spelen met haar band (2012 en 2015).

Lesgeven doet ze heel graag omdat ze daar zelf van blijft groeien. Ook vindt ze het mooi om de kennis die zij heeft geleerd op het conservatorium, het podium en achter de schermen, door te geven aan anderen.

LESINHOUD
Ik geef zangles aan leerlingen vanaf 16 jaar! Ik ga samen  met jou op zoek naar jou stem. Datgene dat jou uniek maakt.
Dat vind ik interessant om samen uit te zoeken en uit te diepen op muzikaal en technisch vlak.

MOTTO
Er zijn al zoveel anderen, wees lekker jezelf!

SPECIALITEIT
Authenticiteit en diversiteit.

Ik ben zelf geïnteresseerd in de verschillende lagen die ons als mens maken tot wie we zijn. Dat gaat gepaard met de muzikaliteit die in eenieder schuilt.

FUN FACTS
Mega foodie!!! Ik ben gek op koken, maar nog gekker op lekker eten. Samen met vrienden en familie, heerlijk genieten.

PLAYLIST
Kelela, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry, Alicia Keys, Angelique Kidjo, Erykah Badu, Sadé, SWV, Mary J. Blidge, India Arie, Beyoncé, Billie Holiday, Oumou Sangaré, Solange Knowles, Bruno Mars, Adele, Sia, Yebba, thundercat, Fatoumata Diawara, Ibeyi, Lilian La Havas, Jorja Smith, Laura Mvula, Aaliyah

Website
Spotify
Youtube
Itunes