Nanko MeiborgLeslocatie: Teilingerstraat, Rotterdam Noord & Mathenesserweg, Rotterdam West
Lesdagen en -tijden:
 • Dinsdag: 16.00-21.30
 • Woensdag: 16.00-21.30
 • Donderdag: 16.00-21.30

  Nanko Meiborg groeit op in Groningen met een muzikale vader en heeft driftig groeiende muzikale ambities en vaardigheden voor zichzelf, onder andere tijdens zijn studie Jazz en Pop aan ArtEZ conservatorium in Arnhem. Hij ontwikkelt een grote liefde voor Soul muziek (denk aan Donny Hathaway, Stevie Wonder…). Hij brengt met zijn solo project onder de naam NankoSoul (o.a. te vinden op Spotify) een single, een EP en een volledig album uit. Gerard Ekdom heeft lovende woorden voor de muziek (‘wat is dít goed zeg!’). Ook leverde het optredens en airplay op bij onder andere Radio 6. Met de band spelen ze door heel Nederland tijdens de album tour en de Popronde 2016. Nu werkt hij aan een a capella album én interpreteert hij op geheel eigen wijze regelmatig songs van verschillende artiesten.

  ZANG-, GITAAR-, PIANO-, EN SONGWRITING LES
  Nanko geeft zangles in Rotterdam Noord. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Verschillende aspecten komen aan bod; klankvorming, timing, interpretatie, improvisatie en zonodig zangtechnische onderdelen, denk aan ademsteun, volume, klankkleur en (eigen) sound.

  Naast zangles geeft Nanko piano- en gitaarles aan beginners. Ook geeft hij songwriting les. Wil je jezelf leren begeleiden of wil je samen kijken naar de songs die je schrijft en tips krijgen? Dat kan!

  LESINHOUD
  “We werken samen vanuit jouw motivatie en drijfveren, we kijken wat je kan en wat je zou willen leren en verbeteren en maken daar samen een plan voor, zo weet jij waar we naar toe gaan, wat je leert en waarvoor!”

  MOTTO
  “Muziek brengt mij veel geluk door hoe expressief ik er mee kan zijn. Expressie is voor mij de hoofdzaak, techniek en kennis zijn handvatten om nog expressiever te kunnen worden.”

  SPECIALITEIT
  ‘Soul, with a Capital S’

  FUN FACTS
  “Mijn smaak reikt van Jimi Hendrix tot Debussy, van D’Angelo tot The Beach Boys, van Amy Winehouse tot John Mayer. Toen ik aan het conservatorium begon kon ik nog geen simpele tweede stem ergens op zingen. Inmiddels maak ik thuis complete koor opnames met mezelf door mijn stem meer dan twintig keer over elkaar heen op te nemen, veel werk, maar héél erg leuk en leerzaam.”

   

  LINKS
  www.nankomeiborg.com
  www.youtube.com/nankosoul
  Nanko’s debuutalbum op Spotify:
  https://open.spotify.com/artist/7xVJo96tdkGr5AwmPYMMer?si=lJbQiuGtRUq6Ip0VcsWUAQ