Ming OeiLeslocatie: H.A. Maaskantstraat (Zuid)
Lesdagen en -tijden:
  • Dinsdag: 18.40-22.00
  • Woensdag: 16.00-22.00

Zangeres Ming heeft gestudeerd aan het Codarts in Rotterdam, richting popmuziek met hoofdvakken zang en songwriting. Haar leven als muzikant brengt zij door als zangeres en songschrijver voor Mingue, Ming’s Pretty Heroes, verschillende artiesten en in samenwerking met (dance)producers. Daarnaast werkt zij als zang- en songwrite docente op een muziek MBO en voor ZanglesRotterdam.

Met drie albums op haar naam toerde Ming met Ming’s Pretty Heroes door verschillende landen, speelde onder andere op festivals als Lowlands, Oerol en Songbird en was winnaar van de Music Matters Award. In het theater was Ming te vinden in samenwerking met Conny Janssen Danst. De voorstelling genaamd MEER RUIS speelde in theaters in binnen- en buitenland en won de prijs De Mus op theaterfestival de Parade. Het jaar erop produceerde Ming haar eigen theatervoorstelling genaamd Kate Bush en speelde wederom op de Parade en in de theaters.

Onder de naam Mingue brengt Ming als featuring artist nummers uit bij verschillende labels. Zij oogstte met onder andere EDX, Zonderling en Bolier wereldwijd succes met ruim 30 miljoen streams op Spotify en YouTube. Optredens doet Ming met zowel een band als dj.

ZANG- EN SONGWRITING LES
De zanglessen bij Ming vinden plaats in Rotterdam centrum en zijn geschikt voor beginners, gevorderden en kinderen vanaf acht jaar. Afhankelijk van het niveau van de leerlingen gaan de lessen over zangtechniek, interpretatie en sound en kan er gewerkt worden aan eigen nummers. Hiervoor hoef je niet per se een instrument te kunnen bespelen. Samen ontdek je wat jouw stemgeluid is en hoe je er zoveel mogelijk controle over krijgt. Dat terwijl je je favoriete nummers zingt!

LESINHOUD
“Je stem is een heel persoonlijk instrument! In de lessen trainen we fijngevoeligheid in gehoor en gevoel, leren we meer over sound, interpretatie en techniek en zo zing je met je eigen geluid je favoriete nummers!”

MOTTO
“Zingen is het door middel van sound en vertelkracht overbrengen van tekst, gevoel en sfeer. Blij of melancholisch, alles is mogelijk!”

SPECIALITEIT
Pop, jazz en songwriting.

FUN FACTS
“Op mijn playlist vind je: Feist, Ben Howard, Florence and the Machine, Sia, London Grammar, Nelly Furtado, James Blake, Ellie Goulding, Anouk, John Legend, Bat for Lashes, Regina Spektor, Kate Bush, The Beatles.”

Website Mingue
Website Ming’s Pretty Heroes
Spotify
YouTube
ITunes