Wellicht heb je haar al voorbij zien komen op onze Facebook pagina of Instagram, heel blij zijn we met onze nieuwe zangcoach Verena Heinz die vanaf het huidige cursusblok ons team komt versterken!

Na een studie zang aan het Codarts conservatorium van Rotterdam, heeft Verena niet stilgezeten. Ze is gestart met het geven van zangles en heeft sinds 2012 meer dan 500 optredens gedaan in het buitenland en heeft zo aan haar performance skills gewerkt. De afgelopen twee jaar tourde ze langs verschillende stadions (o.a. het Gelredome) als achtergrond zangeres van de Duitse artiest Helene Fischer en is nu neergestreken in Rotterdam om aan de slag te gaan als zangcoach bij ZanglesRotterdam!

Lesinhoud

De zanglessen van Verena zijn geschikt voor beginners en gevorderden vanaf 12 jaar. Zangtechniek (CVT en EVT), timing, interpretatie, eigen sound ontwikkelen, performance en eventueel songwriting zijn aspecten die in haar lessen aan bod komen.

Vrijblijvende proefles

Wil je graag eens een zangles volgen bij Verena? Dan kun je het hele jaar door een vrijblijvende proefles boeken op maandagen en dinsdagen.